photo 2024 08 06 07 48 45

به گزارش روابط عمومی بسیج کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد کارگاه آموزشی سواد رسانه ویژه معاونین فضای مجازی حوزه شهید رجایی برگزار شد.

در روز دوشنبه 15 مرداد ماه کارگاه آموزشی سواد رسانه ویژه معاونین فضای مجازی حوزه های شهید رجایی و شهید طرحچی در محل سالن جلسات مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با حضور بیش از 40 نفر برگزار گردید.

دکتر قدس روحانی معاون این مرکز ضمن خیر مقدم به میهمانان از حضور معاونین ابراز خرسندی نموده و بیان نمودند احساس مسئولیت همه افراد با توجه به گستردگی حوزه فضای مجازی پر اهمیت بوده وچه بسا قوی ترین افراد در این حوزه باید بسیجیان باشند.

مدرسان این کارگاه آقای مهندس ضیائی مدیر مسئول و سردبیر پایگاه خبری صبح طوس و مهندس امیر رشیدیان مدرس سواد رسانه و فضای مجازی و عضو شبکه مدرسان نهضت سواد رسانه ای انقلاب حضورداشتند.

محتویات مطرح شده در جلسه مذکور پیرامون سواد دیجیتال، آداب مصرف، تفکر انتقادی،جریان شناسی رسانه و تولید رسانه ای ویژه مخاطبین حاضر بود.

این کارگاه از ساعت 6:00 الی 13:30 به طول انجامید.

photo 2024 08 06 07 49 40

تمام بازدیدها ۲۷۰۵۸۶