دیدار خانواده شهدا

به گزارش روابط عمومی بسیج کارکنان ،

در آستانه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، امشب ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۱، مسئولین دانشگاه فردوسی به دیدار خانواده جانباز شهید حمید #حکمت_پور از شهدای دفاع مقدس دانشگاه رفتند.

در این دیدار که دکتر سیدموسوی رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی، دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و مهدی قاسم زاده سرپرست مدیریت حراست دانشگاه حضور داشتند؛ ضمن تقدیر از خانواده شهید عزیز از تابلو نقاشی دیجیتال پرتره شهید حکمت پور اثر هنرمند انقلابی محمدرضا میری رونمایی و تقدیم خانواده شهید گردید.

همچنین خانواده شهید حکمت پور، مطالبات و دغدغه هایی در حوزه فرهنگی در خصوص برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و جهاد تبیین در دانشگاه مطرح نمودند که با تایبد دکتر ابوالفضل غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه مقرر شد پیگیری لازم در این خصوص صورت پذیرد.

آمار بازدید

205652