مسابقه قراني هفته بسيج

به مناسبت بزرگداشت هفته بسيج مسابقه روزانه با توجه به ارسال مطالب قراني توسط مسئول خواهران پايگاه در اتوماسيون اداري كاركنان برگزار ميشود سوئالات به شرح ذيل ميباشد :

1- كدام موضوع از آيۀ شريفۀ: ﴿من كان يريد ثواب الدنيا فعنداﷲ ثواب الدنيا والاخرة، دريافت مي گردد؟

2- برترين و جامع ترين هدف انسان اميدوار كه مي خواهد به سعادت اخروي برسد عبادت و بندگي است.

3- انسان هاي باهوش در سايه عبادت و بندگي با يك تير چند نشان مي زنند و دنيا و آخرت خويش را آباد مي كنند.

4- انسان اهداف مختلي دارد كه گام نهادن در اين دنيا فرصتي براي رسيدن به آن هدف والا است.

5- وصول به آخرت زيبا تنها هدفي است كه عطش روحيه بي نهايت طلب انسان را پاسخ مي دهد.

توضيحات : 5 سوال به مناسبت 5 آذرمطرح مي شود و همكاران دانشگاهي مي توانند عددگزينه صحيح را انتخاب و سپس اعداد انتخابي را به سركار خانم ياقوتي تا پايان وقت اداري سه شنبه 1401/9/8  ارسال نمايند .(براي دسترسي به ساير سوالات مسابقه به آياتي كه روزانه براي شما ارسال مي شود مراجعه فرماييد.)  به قيد قرعه به شركت كنندگان در مسابقه جوايز نفيسي اهداء خواهدشد.

بسيج كاركنان دانشگاه

202533