۲۰۱۸۱۲۳۱ ۱۷۳۵۴۳

​به گزارش روابط عمومي بسيج كاركنان برگزاري مسابقات دارت و تنيس روي ميز به مناسبت هفته بسيج ، ويژه كاركنان ادارات كل شهيد رجايي به ميزباني دانشگاه فردوسي مشهد برگزار گرديد .

در روز دوشنبه 10 دي ماه با شركت بيش از 100 نفر از كاركنان ادارات بهزيستي ،بنياد شهيد ،بيمه سلامت ،بانك ملت ،علوم پزشكي ،كميته امداد ،پيام نور ،تامين اجتماعي ،دانشگاه فردوسي،دانشگاه آزاد و ديگر همكاران مسابقات همگاني ورزشي در رشته هاي دارت و تنيس روي ميز از ساعت 15:00 الي 18:00 برگزار شد .

در اين مسابقات خانم فرزانه فرجامي شاغل در كتابخانه مركزي دانشگاه فردوسي موفق به كسب مقام سوم در رشته تنيس گرديد .

فرمانده پايگاه شهيد مطهري ضمن تشكر از همكاران شركت كننده در اين مسابقات ، كسب اين مقام را به خانم فرجامي تبريك و با آرزوي موفقيت براي همكاران توفيق روز افزون را براي ايشان خواستار شد /.

۲۰۱۸۱۲۳۱ ۱۷۳۵۴۳

تمام بازدیدها 210738