آغاز به کار نمایشگاه پدافند غیرعامل در دانشگاه فردوسی مشهد

نمایشگاه پدافند غیرعامل در ضلع شمالی دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح گردید.

به مناسبت گرامی داشت هفته پدافند غیرعامل، صبح امروز 8 آبان ماه 1400، نمایشگاه پدافند غیرعامل در درب شمالی دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح و مورد بازدید مسئولان دانشگاه قرار گرفت.

در افتتاحیه این نمایشگاه که با هماهنگی کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه و توسط اداره حفاظت فیزیکی مدیریت حراست دانشگاه برگزار شده است، ایمن شهیدی مدیر حراست دانشگاه و جمع دیگری از مدیران و همکاران دانشگاهی حضور داشتند.

نمایشگاه عکس و پوستر و ارائه کتاب با موضوعات مرتبط با پدافند غیرعامل و بروشورهای آموزشی مرتبط با موضوع از جمله محتوای ارائه شده در این نمایشگاه می باشد.

این نمایشگاه تا روز چهارشنبه 12 آبان ماه 1400 هر روز از ساعت 7 صبح الی 16 فعال می‌باشد و کلیه دانشگاهیان و شهروندان عزیز می توانند بازدید نمایند.

لازم به ذکر است برگزاری دوره آموزشی با موضوع "پدافند غیر عامل و حفاظت از زیرساخت های شهری"، برگزاری دوره آموزشی عملی اطفاء حریق، برگزاری مانور مکان امن تر، برگزاری مانور راه اندازی برق اضطراری و برگزاری مسابقات پیامکی با موضوع پدافند غیر عامل از جمله سایر برنامه‌های کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه فردوسی مشهد در این هفته می باشد.