برگزاري مراسم جشن ميلاد حضرت زهرا سلام الله عليها و 'گراميداشت دهه مبارك فجر انقلاب اسلامي

1b

به گزارش روابط عمومی بسیج کارکنان به مناسبت ولادت باسعادت دخت نبيّ مكرم اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله عليها و بزرگداشت چهل‌ودومين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي و آغار دهه مبارك فجر در سال1399، در روز سه‌شنبه 14بهمن‌ماه1399 پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مسجد حضرت زهرا سلام‌الله عليها با رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي گردهمایی جمعي از دانشگاهيان و بسيجيان برگزار گردید.

مراسم با تلاوت کلام وحی و خیر مقدم فرمانده پایگاه به حاضران ادامه یافت .مهندس پرسا ضمن تبريك مناسبت‌هاي خجسته، انقلاب اسلامي ايران را پديده‌اي مبارك برشمردند كه در هر سه ساحت اصول و مباني، مراحل و گام‌ها و نيز اهداف و مقاصد بلند خود، مفتخر به بهره‌مندي از «معارف، الهامات و تربيت فاطمي» بوده است. ايشان، عنايات حضرت فاطمه سلام‌الله عليها را ركن حركت نوراني و روبه‌جلو كشور و نيز رمز توفيقات و اعتلاء و ماندگاري انقلاب دانستند.

فرمانده پايگاه بسيج شهيد مطهري، بركات و توفيقات كشور را ثمرة ارزش‌هاي انقلاب برشمرده و راهكار غلبه بر مسائل و رفع كاستي‌ها و ضعف‌هاي موجود را نيز تداوم‌بخشي و تكميل خط رسالت و مقاومتي دانستند كه به‌وسيلة امام راحل(ره) بنيان‌گزاري گرديده و توسط مجاهداني چون شهيد حاج قاسم سليماني، دنبال شده است.

در ادامه، مراسم، جناب سرهنگ بازياد، به بيان واقعياتي عيني و شفاف از ايران پس از انقلاب، در مقايسه با وضعيت كشور در پيش از انقلاب پرداخته و با ارائة شواهد و شاخص‌هايي مستند، دستاوردهاي ممتاز و توفيقات چشمگير انقلاب را تشريح نمودند.

ايشان در اين زمينه، بهترين منبع موجود براي انجام اين سنجش و مقايسه را متن بيانيه رهبري با عنوان گام دوم انقلاب ذكر نموده و بر اساس آن، اشاراتي به هفت عنوان از بركات بزرگ انقلاب داشتند. بر اين اساس، انقلاب اسلامي در هفت سرفصل مهم زير، شامل ثبات و امنيت و حفظ تماميت ارضي، عرصه‌ علم و فنّاوري و ايجاد زيرساخت‌هاي حياتي، مشاركت مردمي و خدمت‌رساني، بينش سياسي آحاد مردم، عدالت در تقسيم امكانات عمومي كشور، معنويت و اخلاق در فضاي عمومي جامعه و نيز ايستادگي روزافزون در برابر قلدران و زورگويان و مستكبران جهان، سبب‌ساز توفيقات و بركات چشمگيري بوده است.

از جمله مظاهر اين بركات، مي‌توان به موارد زير اشاره نمود: معجزه‌ پيروزي در جنگ هشت‌ساله، برجستگي محسوس در رشته‌هاي گوناگون مهندسي ازجمله در صنايع دفاعي و درخشش در رشته‌هاي مهم و حسّاس پزشكي و جايگاه مرجعيّت در آن، مشاركت مردمي در مسائل سياسي مانند انتخابات، مقابله با فتنه‌هاي داخلي، حضور در صحنه‌هاي ملّي و استكبارستيزي، تحليل سياسي و فهم مسائل بين‌المللي در موضوعاتي همچون جنايات غرب به‌خصوص آمريكا و مسئله فلسطين، جابه‌جايي خدمت و ثروت از مركز به همه‌جاي كشور، جذب دل‌هاي جوانان به دين و اخلاق و تجلي آن در صحنه‌هاي اعتكاف، اردوهاي جهادي و جهاد سازندگي، تسليم‌ناپذيري و صيانت و پاسداري از انقلاب و عظمت و هيبت الهي آن.

پس از پايان سخنراني، حاضران در محل يادمان شهداي دانشگاه حاضر شده و با قرائت فاتحه و زيارت‌نامه، ضمن غبارروبي و عطر افشانی مزار شهداء با گلاب، به مقام شامخ اين شهيدان اداي احترام نمودند.

2b

3b