حضور پرشور همكاران دانشگاه فردوسي در راهپيمايي 22 بهمن1400

كاركنان دانشگاه فردوسي مشهد امسال نیز همگام با مردم همیشه در صحنه مشهد، در مراسم راهپیمایی خودرویی 22 بهمن ماه 1400 و جشن چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران شرکت کردند.

به گزارش بسيج كاركنان دانشگاه راهپیمایی با شکوه 22 بهمن ماه سال 1400 که به دلیل اوج گیری ویروس کرونا متفاوت و بصورت خودرویی برگزار گردید، با حضور گسترده آحاد مردم مشهد و به ویژه دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد همراه بود.

در مراسم راهپیمایی خودرویی 22 بهمن امسال که ازمیدان پانزده خرداد و گذر از خیابان امام رضا (ع) تا حرم مطهر رضوی برگزار شد، دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد، اتحاد، انسجام و همبستگی ملی خود را در پشتیبانی از آرمان های انقلاب، امام راحل و رهبر معظم انقلاب و شهدای مدافع حرم به نمایش گذاشتند.

لازم به ذکر است سخنران مراسم ۲۲ بهمن ماه سال 1400 محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی بود و مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن ، با اقامه نماز جمعه در حرم مطهر رضوی به پایان رسید.