گردهمایی کارکنان بسیجی دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج

۲۰۱۸۱۲۰۲ ۱۳۲۲۱۹

به گزارش روابط عمومی بسیج کارکنان دانشگاه ،گردهمایی بسیج کارکنان به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج 11 آذر ماه در محل آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه برگزار گردید .

این مراسم با حضور بیش از 100 نفر از کارکنان و سخنرانی دکتر بهزاد از اساتید دانشگاه امام رضا علیه سلام و موسسه آموزش عالی خراسان  ادامه داشت .

دکتر بهزاد با ایراد اینکه آنچه امریکا و دشمنان اسلام در پی ان هستند رخنه در میان مردم در قشر متوسط و ضعیف بوده که هدف اصلی با تحریم های موجود فشار اقتصادی بر این اقشار که در همه حال مدافعان اصلی انقلاب بوده و هستند و خوشبختانه تا به اکنون در رسیدن به اهداف خود ناموفق بوده اند و زمانی که نتیجه ای نمیگیرد میگوید مردم ایران تروریست هستند .

در ادامه افزود بصیرت از جمله نکات مهم و بصیرت افزایی باید بینش اصلی بسیجیان باشد و در پایان خواستار وحدت بیشتر مردم و اتحاد و هم بستگی بخصوص در قشر بسیجیان شد .

برنامه با ارائه متنی در مدح بسیج ، مندرح در لوح های تقدیر تهیه شده  و در پایان با دعا خوانی حاج آقای اخباری به اتمام رسید

۲۰۱۸۱۲۰۲ ۱۳۲۲۱۰

۲۰۱۸۱۲۰۲ ۱۳۲۱۲۴