راهپیمایی باشکوه دانشگاهیان به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس

راهپیمایی باشکوه کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد به همراه دانشجویان به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس از محل مسجد امام رضا علیه سلام به مقصد میدان علوم و سپس زیارت قبور متبرکه شهدای دانشگاه برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی بسیج کارکنان در روز سه شنبه 3 مهر ماه با حضور بیش از 100 نفر از دانشگاهیان به همراه برخی مسئولین و مدیران دانشگاهی راهپیمای گرامیداشت هفته دفاع مقدس به مقصد مزار شهدای گمنانم برگزار گردید .

از جمله برنامه های اجرایی این مراسم اجرای گروه سرود حماسی و سخنرانی جانباز جبهه های جنگ تحمیلی به همراه خاطرات زیبا از دفاع شجاعانه همرزمان بود .

در ادامه همکاران پس از اتمام برنامه جایگاه به سمت مزار شهدای گمنام پیاده روی نموده و در آنجا با مدیحه سرایی بر مصیبت ماه محرم و شهادت ابا عبدالله اشک ماتم ریختند .

از حواشی برنامه نقاشی صحنه جنگ به طور زنده بر روی بیلبورد جایگاه اصلی بوده که توسط نقاشان به نقش و تماشا گذاشته شد .

در پایان برنامه به قید قرعه از طرف اداره تربیت بدنی به شرکت کنندگان حاضر در مراسم جوایز نقدی و غیر نقدی اهدا گردید /.

فرمانده پایگاه بسیج کارکنان از تمامی شرکت کنندگان در این مراسم قدردانی نموده و از خداوند توفیق روز افزون خدمت رسانی به نظام مقدس اسلامی را از خداوند متعال برای همکاران درخواست نمود /.

20180925 123539