photo 2024 01 16 08 31 58

نشست جهاد تبيين با محوریت مسائل روز و موضوع انتخابات و نیز بزرگداشت سردار دل‌ها حاج قاسم سليماني و پاسداشت شهداي مكتب حاج قاسم در كرمان، روز دوشنبه 25 دي ماه 1402 با حضور بیش از 60 نفر از دانشگاهیان، در تالار شریعتی دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این نشست که با همکاری پایگاه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه و شورای فرهنگی دانشکده ادبیات در چهارمین سالگرد شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی برگزار شد، جناب سرهنگ رجبعلی بازیاد، تحلیل‌گر مسائل سیاسی و اقتصادی و مسئول اسبق حوزه معاونت سیاسی سپاه مشهد، به همراه آقای دکتر حسنی، رئیس محترم دانشکده ادبیات به ایرادا سخن پرداختند.

در ابتدا، آقای دکتر حسنی ضمن خیر مقدم به حضار، پاسداشت سردار شهید قاسم سلیمانی را در راستای صیانت از دین و فرهنگ اسلامی و هویت ملی تحلیل کرده و بزرگترین ویژگی سردار سلیمانی را حرکت در مدار توحید و مسیر عدالت و حق‌جویی عنوان نمودند. ایشان شخصیت سردار شهید را فرازمانی و فرامکانی معرفی کرده و بیان نمودند که دشمن تصور می‌کند که سردار را ترور کرده است، اما در حقیقت، خودش را ترور کرده است؛ زیرا سردار یک شخص نیست، یک فرهنگ است و فرهنگ، ترورشدنی نیست، همچنان که امام راحل می‌فرمودند که در این مسیر چه کشته شویم و چه بکشیم، پیروزیم. زیرا کسی که در مسیر خداست، مرگ ندارد.

در ادامه استاد بازیاد، سخنان خود را در خصوص شهادت سردار و وقایع اخیر کرمان، با ذکر این نکته آغاز نمودند که باید بدانیم دشمن ما، از موضع تهاجمی این اقدامات را انجام داده است یا دفاعی؟ و این که این نوع اقدامات، از حوزه آفندی دشمن است یا پدافندی؟ ایشان در پاسخ به این پرسش و دغدغه که پس از شهادت سردار سلیمانی، آیا وعده انتقام سخت از دشمن، محقق شده است یا نه، به برخی از اقدامات و تحولات در منطقه اشاره کردند و با تحلیل آنها دستاوردهای مهم جمهوری اسلامی را یادآور شدند. برای نمونه، ایشان تغییر دیدگاه اغلب مردم دنیا در خصوص تهدیدبودن رژیم غاصب اسرائیل را در منطقه، همچنین رأی و تمایل مردم و کشورهای منطقه به قطع رابطه یا توقف روند عادی‌سازی رابطه با این رژیم را نمونه‌ای روشن و چشمگیر از روند انتقام سخت جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت ارزیابی کردمد.

ایشان در همین رابطه بیان داشتند که انتقام از افرادی که مسئول ترور سردار بودند، ساده‌ترین کار است، اما این کار، نسبت به دستاوردهایی که اقدامات وسیاست‌های دیگر جمهوری اسلامی در این مدت به ارمغان آورده، امر خاصی به‌شمار نمی‌آید.

سرهنگ بازیاد همچنین با توجه به نزدیک‌شدن به امر مهم انتخابات، به تمرکز دشمنان بر روی انتخابات و موضوع مشارکات مردم تأکید کرده و بیان داشتند که دشمنان تا انتخابات، تلاش خود را بر این امر متوجه خواهند کرد که ضرورت هوشیاری همگانی را نشان می‌دهد.

در ادامه جلسه، پرسش و پاسخ صورت گرفت و در انتهای برنامه نیز از برگزیدگان مسابقه شعر و دلنوشته سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی، تقدیر به عمل آمد. ضمن آن که برخی برگزیدگان نیز به قرائت اشعار خود پرداختند.

photo 2024 01 16 08 31 47   photo 2024 01 16 08 31 58

photo 2024 01 16 08 32 20  photo 2024 01 16 08 32 27